mandag den 26. marts 2012

i wish

hvis det nu var at jeg havde fået penge tilbage i skat (håber den dag kommer!) så skulle de bruges på en taske. Inden for tasker går kvalitet og pris altid hånd i hånd. Det er hvert fald den opfattelse jeg har. En kvalitetstaske kan lige løfte ens outfit op, samt det ser mere eksklusivt ud. I så fald skulle de være en (gerne flere) af disse. Meget omtalte, men jeg elsker dem alligevel!

Selvfølgelig er det nok kun et uddrag af alle de tasker jeg synes er pæne, men har samlet de mere eller mindre uopnåelig for mig, hvert fald for det næste stykke tid. Hvem der bare havde tiden til et fuldtidsjob.


Travel Day Bag 
Den minder meget om Alexaen, men har dog fået lidt flere gulddetaljer. Synes også den er klassisk, dog med et lille tvist (hvilket tiltaler mig)

Balenciaga giant 12 Velo tote 


selvfølgelig befunder denne skønhed sig også på min meget urealistiske liste. Meget omtalt mm. men det ændre altså ikke min holdning til den. Synes den er flot og lidt mere rå end de to foregående.

Proenza schouler ps 1 


flot taske! skal have den en dag, bliver verdens gladeste pige/kvinde kan jeg love jer! Synes især den er flot fordi den bare er hel sort.
Modellen i ruskind kunne jeg da også bruge, nu når vi alligevel var ved det..

Céline luggage mini bag 
selvfølgelig er den også med på listen. Synes den er så enkel og pæn. Desuden ser den virkelig pæn ud når man holder den (so to speak) bare se her, et blandt mange tilfælde.

chanel 2.55
Tror billedet taler for sig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere