torsdag den 15. november 2012

Realistic wishes #Beauty

Realistic wishes

Realistic wishes by laerkebrandt featuring a vintage nail polish

Jeg har tidligere vist en collage med (nogle af) de mange urealistiske ønsker jeg har. Du kan finde den her!
Men selvfølgelig har jeg jo også nogle ønsker, til en overkommelig pris, i tankerne. Vi starter med ønsker omhandlende skønhed.
Jeg craver lidt en vinterparfume, altså en der er lidt tungere og mere krydret end sommerparfumerne. lige pt. har jeg nemlig kun én vinterparfume, og vil derfor gerne føje endnu en (eller to?) til samlingen. Jeg er hooked på chloés parfume, den fine flankon er jo bare kæmpe bonus! Det gælder også stella mcCartneys parfume. 

Min hud er lidt drilagtig engang imellem. Den er sart, og kræver derfor lidt ekstra fugt. Jeg er dog en person der hader at have fedtet ud pga. creme. Derfor er embryolisses creme løsningen! Den er rimlig fugtende i forhold til hvor hurtig den trænger ind i huden. Desuden er den heller ikke super dyr

Jeg er stadig på jagt efter den perfekte mascara (som alle andre..). Jeg har dog endnu ikke fundet den endnu, hvis i har nogle favoritter må i endelig sige til. Jeg er udstyret med flade vipper, men med en normal længde. Søger derfor både volumen, længde og buede vipper. Svært at finde i én mascara! har hørt en del godt om dior show, men nu passede denne bobbi brown lige ind i formen på min collage (perfektionist, nej da!).

Læbestifter kan man aldrig få for mange af i min optik. Jeg er glad for MAC's, da jeg synes pris og kvalitet følges godt ad! Jeg er specielt på jagt efter en nude farvet læbestift, som også er pæn på. Vil nødigt ligne en der synes at foundation på læberne bare lige er sagen.. Dertil er røde og bærfarvede toner altid pæne! 

Min blush er efterhånden ved at være godt tømt, desvære! Jeg har en fra MAC i farven 'Peachykeen' (hvor fint er navnet i øvrigt ikke lige!). Synes farven er rigtig fin, og så lægger den sig altid pænt på kinden. Derfor er det en blush der skal være fast  i mit makeup repetoire.

Har i set de nye sæt fra MAC? (ja, jeg er glad for MAC) De er dælmedulme fine! Er faktisk villige til at købe alle sættene bare grundet indpakningen! Er dog ikke lige en ørn til det med øjenskygger, så de ville nok ende med at stå til pynt, men det er de vel også pæne nok til. De tiltaler mit indre barn! Dette sæt er dog mege basic, og egner sig derfor godt til mig. Dertil mangler jeg også en læbepensel, da det gør det noge lettere at påføre læbestiften præsicst. 

Neglelak er der heller ikke en grænse for (eller jo det er der men altså..) Synes alle disse farver er fine!  Desuden har jeg ikke nogle af disse farver i min samling, så de ville falde i god jord hos mig. 

Om vinteren er mine læber yders tarvelige, og kræver læbepomade, en masse! Jeg er på jagt efter en ultra fugtende læbepomade, hvor jeg ikke behøver at spartle det på mine læber, for at få en god virkning. Det bliver sådan set lidt trælst i længden.. Jeg overvejer kraftigt at prøve en af disse fra Kiehl's. Jeg vil nemlig meget gerne have en, der er på tube eller en man "ruller" op (altså som en almindelig labello f.eks.). Dermed sagt, at jeg ikke er så meget for nogle i små dåser/krukker. Så slipper man også for fedtede fingrer, hæhæ! 

Hvad synes i? Har i nogle af de samme ønsker, eller nogle helt andre? 

Der vil selvfølgelig komme en collage med ønsker af tøj, accesories samt ting til boligen/værelset! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere