tirsdag den 12. februar 2013

CPH | BACHELOR


I torsdags tog jeg til søde København for at høre om de forskellige bachelor uddannelser, som CBS kunne tilbyde.
Jeg var inde og høre henholdsvis almen erhvervsøkonomi (HA) og erhvervsøkonomi og projektledelse (HA. pro). Jeg er begejstret for begge to, og håber på at komme ind på én af dem til sommer - dog helt erhvervsøkonomi og projektledelse.
Derudover fik jeg også spist en lille frokost med min køre søster Mai, som allerede studerer på CBS og skal til eksamen idag (knæk og bræk!).

Sidst men ikke mindst nåede jeg lige et (meget) kort smut ind til byen. Jeg havde bestemt mig for at kigge i H&M's trend-afdelig, da vi ikke har denne i Odense. Jeg synes nu der var så mange fine ting! Men jeg skal til Berlin i vinterferien (did i mention that?), så jeg lod være med at købe noget, selvom jeg var fristet. Jeg så denne sweatshirt, som jeg faktisk fortryder, at jeg ikke lige prøvede den, når nu jeg var i gang. Men måske den hænger i Berlin?

Lige en sidste ting: Hvis i har nogle gode tips til Berlin, så kom endelig med dem. De modtages med stor glæde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere