søndag den 21. april 2013

Aktiv blogger? Selvfølgelig!

 
Billeder fra min instagram: Laerkebrandt


En stor fed løgn, i must admit.

Blogger: ja
Aktiv: nej

Synes at tiden går stærkt her til sidst. Jeg lever højt på, at der ikke er mindre end ca. 20 dage indtil jeg smutter på læseferie (mentalt er dette allerede sket). Med dette hører det også til, at man lige yder lidt ekstra her sidst på året, hvorfor der ikke er sket så meget her inde på noirmonamour. Dog håber jeg på, snarest at kunne rette op på det! (åh ja, det er vel ikke første gang jeg har sagt det, ahem)
Jeg har i mellemtiden været i tænkeboks og fundet frem til nogen kommende indlæg. Jeg krydser fingre for, at du fungerer lige så godt i praksis som i teori.

På trods af manglende aktivitet her på bloggen, sker der dog stadig noget på henholdsvis min tumblr og min instagram. Kig endelig forbi!
Når nu vi er ved tumblr og instagram, er der så nogle af jer der har en af delene? Del gerne, som lillesøster er jeg fra naturens side nysgerrig! ;-)

Jeg har i mellemtiden også købt min gallakjole og min studenterkjole (you gotta love Acne Archive!). Dem får i selvfølgelig også at se snart. Jeg kan næsten ikke vente med at få dem på, de er så fine!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere