onsdag den 24. juli 2013

Holiday suitcase

yes please


Ovenstående collage var egenltig tiltænkt til et indlæg der skulle have været kreeret inden jeg drog på ferie. Dette skete så ikke, hvorfor i får den nu. Det skal i ikke snydes for! 
Dette var en masse items der gerne måtte være i min feriekuffert (og bestemt også mit tøjskab!), min kuffert så dog ikke helt sådan ud, desværre. 

Jeg mener selv, at dette er en masse basis ting man skal have med i sin kuffert. Det er alle ting, der kan mixes på kryds og tværs. Derfor er det både praktisk og kompakt! Så er der også plads til de køb man oftest gør sig i ferien. ens indhold i kufferten fylder hvert fald altid mere på hjemvejen. Er jeg den eneste, der har det sådan? 

Men ikke desto mindre har jeg valgt tre toppe i sort og grå. Flere kunne tilføjes, men det var der ikke lige plads til på collagen. Derudover kunne man også sagtens tilføje en løs skjorte, gerne i et let og tyndt stof. 
Disse overdele skal kombineres med et par underdele. Her har jeg igen valgt helt basic ting, så det hele kan bruges sammen. Jeg har valgt to nederdele og to par shorts, hvoraf en af nederdelene og shortsene er af materialet læder. Det er selvfølgelig varmere at have på, men så må man altså lige lide lidt for skønheden! 
Herefter har vi nogle kjoler. Jeg har igen valgt tre forskellige. Der er en maxi kjole som både kan bruges om dagen og om aftenen. Herudover er der en mere fin kjole med draperinger som mest er tiltænkt til aftenbrug. Den kan dog sagtens bruges i dagtimerne med det rette tilbehør. Herudover er der en helt basic "T-shirt kjole", denne kan sagtens piftes op, så den også kan bruges om aftenen. 

Herudover skal der selvfølgelig også være en bikini såfremt det er en badeferie. Dertil også gerne en lidt varm bluse, hvis det eventuelt skulle blive køligt (om end dette ikke er så sandsynligt) 

Jeg har på min collage kun valgt at vise to par sko, hvilket nok heller ikke er helt nok. Det kommer slevfølgelig an på, hvad formålet med ferien er! Jeg vil nok lige udvide samlingen med et par sneakers, hvis man skal gå længere ture (og fordi det er pænt!). derudover er der et par sandaler man let kan smutte i og ud af. De er både pæne og praktiske, og det kan vi jo godt lide! Derudover er der et par sko med hæle. Jeg har her valgt et par støvler i stedet for et par pumps. Hvilket også sagtens kunne have været ideelt. Dog synes jeg at disse Pistols kunne være pæne til Helmut Lang kjolen med draperingerne. Det gør også, at det ikke bliver alt for fint. 

Når man siger sommer siger man også solbriller. Her har jeg valgt to der giver to forskellige udtryk. aviator solbrillerne kan hjælpe til at understrege et råt og lidt maskulint udtryk, hvorimod Cat's-eye solbrillerne tilfører et noget mere feminint udtryk. 

Der skal selvfølgelig også være et par tasker. Her har jeg en clutch til både aften og dag. Derudover har jeg valgt to flotte (!) og praktiske tasker. Det er faktisk rygsække, man lur mig om de ikke bare kan bruges over armen også. Igen, flot og praktisk. 

Herudover skal kufferten krydres med disverse smykker og makeup og sådan. 

Men det vat hvert fald mit bud på en feriekuffert der kan bruges til flere forskellige formål såsom storbysferie og badeferie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere