lørdag den 19. april 2014

Now look at that


Indrømmet. Jeg har ikke været i Mango i evigheder! 

Mest fordi jeg har tænkt, at der var lidt for damet eller måske bare ikke helt min stil. Faktisk har jeg egentlig ikke skænket selve grunden én tanke. Har bare altid gået forbi uden at tænke videre over det. Men igår var der så linket til en vare fra Mango, som jeg egentlig syntes var ganske pæn. Kiggeriet stoppede bestemt ikke der. Mango har jo faktisk en del pæne ting. Tilmed billige! 
Ovenstående er fem fine kjoler (alle er sjovt nok sorte.. ahem) alle fra Mango og alle til en rimelig pris. Tror vist nok selv jeg skal et smut forbi en Mango butik snart, hvis det kan lade sig gøre! 
Galskaben stopper ikke her, for de har jo også udsalg. 'Billige' ting på udsalg er jo endnu billigere ting. Omend man bliver draget af prisen, er der altså også fornuftige og pæne køb at gøre. En collage med diverse udsalgsvarer er også på trapperne. 

xx L

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere