søndag den 18. maj 2014

Lazy Sunday Morning

Lazy Sunday Morning

Lazy Sunday Morning by laerkebrandt featuring floral home decor

Søndagen. Oftes foretages der absolut intet produktivt på denne dag. Der kan dog være visse undtagelser. Men nok om det. 
Min søndag måtte gerne være fyldt med blomster. Gerne hvide og evt et hint af en sart lyserød. Gerne roser, silkepæoner og hortensiaer som her. Så fint, lyst og feminint. Dette sammen med pænt undertøj.  Gerne i samme douchede farvetone. Ovenstående er vældig fin. desværre dog ikke en god pasform eller type til mig. Endvidere har jeg fornyligt erhvervet mig Maison Martin Margielas parfume Lazy Sunday Morning fra Replica serien. Jeg behøver næsten ikke udtrykke min glæde over denne duft. Den er intet mindre end eminent. Ikke en af de typiske søde blomsterdufte der overtager alle parfumeafdelinger hver sommer. Bevares, de kan da også være gode, det er da slet ikke det. Men måske bare en smule anonyme, eller bare endnu én i mængden.

En stor del af dagen må da gerne tilbringes i sengen i nyvaskedt hvidt sengebetræk. Jeg ved intet bedre end nyvasket sengetøj. Desværre er jeg overhovedet ikke fan af at lægge nyt betræk på sengetøjet. Med ikeas dobbeltdyne er det et kæmpe arbejde for én person på 168 cm. No wonder at den er beregnet til to personer. Det gælder åbenbart også når sengebetrækket skal skiftes.

Jeg tog impulsivt i byen i går, hvorfor dagen tilbringes i sengen. Der ser ud til, at jeg må vente med tøjvask samt at skifte sengebetræk. Ikke at jeg beklager mig over dette.

Hvordan ser jeres søndag ud? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere