tirsdag den 16. december 2014

Finally!


Fra i dag kl. 14:10 havde jeg ferie. Den sidste eksamen inden jul blev overstået i dag. Kvalitative metoder. Et snakkefag, og derfor en mundtlig eksamen. Min kæreste har måtte høre på mine bekymringer om hvorvidt det ville gå godt for mig, da mundtlige eksaminer ikke er min stærke side. 
Det endte heldigvis godt, og kl. 14:10 gik jeg ud af eksamenslokalet med et smil og selvtilfredshed.

De næste eksaminer kommer først i januar. Så nu har jeg et pusterum inden jul til at få købt julegaverne. Noget siger mig, at jeg kommer til at bruge lang tid i køer i diverse butikker. Jeg har allerede fået købt et par i dag. Synes i hvert fald jeg stod i lang nok kø. Fik slæbt min kæreste med ind til byen. havde egentlig lidt medlidenhed med ham. Vi var i Royal Copenhagen, og det var jeg bestemt ikke ene om. Der var to til at ekspedere og to foran mig. Jeg var optimistisk og tænkte, at de nok ikke tog så lang tid. 23 minutter senere stod vi med en indpakket gave. (ja min kæreste tog åbenbart tid på det). Jeg gentager 23 minutter.
Vil slet ikke tænke på hvordan det kommer til at være, hvis jeg skal købe resten af gaverne i de sidste juledage. Jeg fornemmer kaos. Så ønskelister og kreativitet, kom hid! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere