fredag den 2. januar 2015

2015


Så kom vi også til år 2014 2015 oh yes.. Jeg kan da umuligt være den eneste der helt sikkert kommer til at skrive 14 i stedet for 15. Det samme gælder min alder. Jeg skal lige have lidt tid til at lære at sige 21 og ikke 20. og egentlig også huske det.. men det er jo en anden side af sagen! 
2014 har været et fantastisk år for mig. Der har været en mand der har kunnet holde mig ud og er blevet min kæreste. Han er fantastisk, dejlig og gør mig glad. Mere kan jeg ikke bede jeg ikke om! Bortset fra én ting. han skal lære at slå brættet ned. Men det er jo det evige problem med mænd, ikke sandt? 

Nytårsfortsæt har jeg ingen af. Men havde jeg skrevet en liste i år 2011 kunne jeg helt sikkert genbruge den. Ingen tvivl der. Fremskridt en masse kan i nok fornemme. 
I finder mig dog nok i fitness igen sammen med alle de andre optimistiske kvinder og mænd der har skrevet FITNESS!! på deres liste med nytårsfortsæt. Det er dog intet nytårsfortsæt for mig, ville dog vente med at melde mig ind, til januartilbuddene med fri oprettelse kom. Ja ja, man er vel økonomisk. 

Selv sidder jeg og læser op til eksamen. Har en d. 6 og en d. 9, og så er det tilbage til studiet d. 12. januar. Kan misunde de hoveder der først starter i februar. Men det må vel komme os HA. studerende til gode på et tidspunkt!? (optimismen lever højt).

Jeg ville bare lige tjekke ind og sige godt nytår! Derudover håber jeg, at i har haft en god jul! 

//L. 


1 kommentar:

  1. Si ustedes viven en Canadá o EE. UU. y desean saber mas de la cultura Española, por favor visiten el siguente enlace:

    http://casadeespanamanitoba.blogspot.ca/

    Saludines,
    Andres Jimenez

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
København S , Danmark, Denmark
20 år, bosat i København. Jeg har en stor forkærlighed for alt der er sort. "Desværre" har jeg også en smag, som er for dyr til min pengepung. Derfor vil der her på bloggen også blive skrevet om mange urealistiske drømme og ønsker. Her gerne efterfulgt af et mere realistisk ønske.

Faste læsere